Covid 19 di awal kehamilan

Hi semua. Saya pregnant 5 week Dan belum buat confirm pregnancy. Harini saya test covid +ve, macam mana ya. Kena jumpa doktor atau just kuarantin sendiri macam biasa. Ada yang pengalaman tak covid di awal kehamilan? #ingintahu

10 Balas

sy pon kena sewaktu 5week... tp sy punya teruk.. demam panas, semput, batuk,dgn morningsickness skali.. mak risau mmg refer ke hospital..sy kna cek jantung n paru2 sbb semput.. yes mkn panadol dulu tp jgn la skali hadap sepapan..sy mkn panadol bulat max 2 biji pg 2 biji ptg.. kna thn la sat dkt sana.. kalau teruk nnt dy bg surat g cac amek suntikan ape tah nama... sbb sy kena omnicron tu..hehe tp balik umh esk lusa baik..smpai skrg x g suntik pon..alhamdulillah semua ok