pedih ulu hati sampai perut mengeras

hi semua , saya pregnant 16week6day normal ke kalau kita pedih ulu hati and perut mengeras? saya first mom tiada pengalaman lagi .

2 Balas

normal . n kerap na kencing pdhal ta kuo air kencing setitik dua ja . cm ta lawas . sgt ii menyedihkan yg Tu. pedih ulu hti sy selalu kene , sy ta makan mane waktu mlm n elak pedas ii . kurang la , mcm sng sikit na tido mlm . sy pon first Mom .bru masuk 17week 5 hri

2mo ago

ye kita pun macam tu , sampai tak larat nak bangun ulang alik ke tandas .

Pedih ulu hati perut rasa kembung adalah. Mengeras tak pernah Kena masa pedih ulu hati