Perut pedih tapi bukan ulu hati

Perut saya rasa pedih tapi bukan ulu hati kenapa ye 31 minggu tolong response overthinking ni dah la first mom cari dkt google bnyk keluar ulu hati sahaja

1 Balas

ulu hati la tu sis. perut dgn ulu hati sebelah2 je. kalau rasa cramp/sakit, boleh ke klinik minta cek. tp selagi baby gerak ok & cukup 10x rasanya takda apa. kurangkan makan minyak2/pedas2.

1y ago

Oh yeke ? Tapi tkda mkn pedas pun and alhmdulilah bbayy aktif je