5 Weeks with cyst

Hi semua saya nak tanya untuk sesiapa yang ada pengalaman atau sedang mengalami situasi yang sama, boleh share tentang cara-cara nak hadapi situasi ni. Apa yang boleh di buat? Cara pemakanan? Nasihat dari Doktor? #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sama dgn sy.. tp 2cm kecik je saiz cyst .. dr ckp normal je, rmai ibu hamil akan alami mcm ni.. jaga pmakanan elakkan air soya n gula putih...

2y ago

kna jaga pmakanan sis. tu yg dr pesan