Tidur terlentang

Hi semua.. saya nak tanya , start kandungan berapa week ye ibu mengandung kena tidur terlentang? Sbb saya 17week kadang2 xsedar tido melentang jgk.. x bahaya ke ye?

2 Balas

tak boleh telentang rasanya.. lagi² kalau perut makin besar... sy memng tidur mengiring je.. kalau letih sngt.. sy telentang je lah baru sedap sikit bdn😅

2y ago

Mmg pun.. sy tido mengiring hari2 sakit bahagian leher dan bahu.. tido terlentang xde plk skit2