Bayi 11m Buang Air Besar

Hi semua, saya just nak tanya normal ke anak sy buang air besar 4-5 kali sehari. Najis dia tak cair & tak terlampau pekat.. Hm. Dah 2 hari jadi, tapi anak saya masih aktif & makan minum semua okay.. Atau dia ada kena mengena dengan gigi geraham dia nak tumbuh?

5 Balas

Normal kalau full bf. Kalau bf dan FM kena tanya Dr #TAPactiveusers #TAPSupermoms

boleh jadi juga. if dy aktif n bentuk najis nampak normal so xperlu risau

normal sis... selagi dia aktif makan ng minum okey so tak perlu risau..

normal tu sis. jgn jak lebih 10 kli shari.

Normal.. Klu baby full bressfeeding