Angin dalam badan

Macam mana nak kurangkan angin dalam badan ye? 7weeks dah, makan sikit pun mesti rasa kenyang sangat2.

5 Balas

Time tido malam sapu minyak aingin kat tapak kaki pakai stoking. Saya pun sama je time pregnant ni angin bnyak dlam bdan smpai kn nak muntah la. Nak urut tak boleh sebab urat2 kita ni ada berkaitan dgn baby dlm kandungan. Sapu je minyak angin kat tapak kaki pastu pakai stoking. Try la dlu kalau mnjadi teruskn buat

2y ago

Ok.. boleh cuba ni. Thank you bg tips☺️

Saya pon masih mencuba 😅 awak kalau dah jumpa cara letak sini tau👍 sakit memulas kadang2 tu tapi taknak kentut. Perut memang tak selesa la keras aje dia

2y ago

Kalau sekarang ni saya tengah cuba mkn sikit tapi kerap mkn. Minum air suam.. Stop air sejuk kejab.. Harap berkurang la sikit kot

Sy nk msok 7wks skarang pun sama rasa mcm ada angin perut memulas skarang rasa loya2 perut lapar tp xblh mkn xtau nk buat mcm mne 😫

mkan sikit..tp kerap.. sye buat..kurg la sikit dr sblm ni.. setiap 2jam..sye akn mkn jgk .biskut ke.. 2keping..

Saya masuk 6w pun mcmni. Makan lebih sikit terus rasa bloated.mcm byk angin.