Not Ready

Hi semua. Saya nak tanya ada tak ibu-ibu dekat dalam ni yang rasa tak bersedia untuk anak no 2 ? Jarak dengan anak first setahun lebih.

17 Balas

Ya i m not ready yet.. wakaupun ank 1st slalu ckp nk beby.. coz dye mmg nk adik n dye suka klu ad adik.. cme sy x bsedia lg!

Anak sy setahun 4 bulan..skrg tgh pregnant 8 mggu...sy sentiasa bersedia..dah takdir😚😚😚

Anak setahun sebulan, skrg in sha allah tgh preggy 5 mggu.. Okay jer.. Rzeki kan..

Kne ready kn lh lau dh thu preggy blik..Sye jrk xsmpi sthun..Tpi redha n trma positif..

5y ago

HEHEHHE sye dh sethun sorg...Means slrg sethun 10bln...Sorg lg 10bln...So susah msa lahir je kejap sb nk hndle dua2 pastu dh ok...

Kena bsedia juga wlpn dh ada. InShaAllah boleh

3thun jarak..

No, i'm not