Baby 29weeks 5 days

Hi semua, saya dah selamat melahirkan baby secara Cezer, baby 29 w5d, sebab air ketuban dah bocor 3 days then jalan buka baby dah nk keluar kaki dulu. So now babybkt NICU berat 1.300 x tau bila baby blh keluar ni. Doaka baby sya ya semua.

4 Balas

kuatkan semngat ye sis sya doa kan baby sis cepat sehat cpt berkumpul dgn keluar sis Aaminn semoga di permudah kan urusan sis ye 🤲

hi mommy... Tahniah n Selamat berpantang 😍 semoga baby n mommy sntiasa sihat n cpt2 baby kluar dr NICU

Hi mommy. Moga baby dan mommy sihat selalu. Jaga diri ya mommy.

Semoga dipermudahkan urusan mak and baby.. Amiinn