Baby Prem 32 Week, Berat 1.7Kg

Hi Momies, sy dah selamat melahirkan baby 32 week sebab leaking air ketubann. Emercy ceaser. Selalunyaa bila bby boleh keluar nicu yaa? Sedih sangat

1 Balas

Leaking yaa, apa khabar baby awk skrg? Tk silap ada baru2 ni share yg mlahirkan usia 28w, skarang babynya dah pakai oxygen paling rendah. Kena ikut Dr nak lepaskan mcmana, sama ada berat baby dh lepas 1.8kg atau 2.5kg mcmtu, cuba tanya

10mo ago

teringt dulu doc bgtau sy sbb sy ade gdm..kna jaga mkn insulin..risau jd apa2 kt bby nnt klu bby 28w ke bwh dia xdpt nk selamatkan bby tu katanya akn selamat kan ibu dulu sbb bby 28w klu lahir pyh nk survive kt lua katanya..huhu. mujur sy dh 30 w masa tu so doc akn usaha juga selamatkan bby tu katanya..alhmdulillah skrg dh 32w lg 6w bby dh nk keluar..xsbr nk tgk ank sulung yg 15tahun duk tunggu dia🥰