12 minggu hamil tapi ada bleeding

Hi semua. Saya buntu bila bangun pagi ni ada darah macam period dan ada ketulan darah juga. Apa perlu saya buat? Saya pregnant 12 minggu. Anak pertama. #firstbaby

4 Balas

better cepat pergi klinik. kalau ada amik gmbr lg bagus. senang nk explain kt doc. it could be normal bleeding. and bole jd missed abortion. semoga baik2 saja.

better terus ke hospital ya. jgn lengahkan sbb pernah terjd dlu dkt saya then missed miscarriage😢. hope kandungan awk baik².

3y ago

Thank you sis. Aamiin.. 🌹

terus ke hospital sis, sebab pregnancy yg ada pendarahan is not normal

pegi hospital terus. jangan tangguh.