Keguguran 2 bulan

Hi...semua saya baru keguguran kandungan 2 bulan. Nak tanya, berapa lama tempoh berpantang untuk keguguran 2 bulan macam saya ni? #keguguran2bulan

Keguguran 2 bulan
17 Balas

berpantang gugur 2minggu je. sampai darah habis. sy pun gugur masa 8mggu pd jun tadi. sempat period skali je bulan julai lps tu ogos dah melekat semula. skrg dh 21 weeks

3y ago

Salam . Saya nk tanya kalau pantang 2 bulan kena pantang apa je ? Takpe ke kalau saya tak berurut ?