Kembung perut 9 w

Hi semua. Saya 9w takde alahan tapi Kembung perut teruk walaupun dah makan kerap dan sikit, nak letak minyak angin. Tapi banyak yang tulis elakkan semasa mengandung eg yuyi dan methy salicylate content. Ada petua lain tak utk hindar dan legakan kembung perut

2 Balas

Saya guna je minyak angin tapi dilutekan dia guna olive oil. Agak agak ratio 1:3, 1 titik minyak angin, 3 titik olive oil. Lebih kurang camtu la Lepas tu urut bahagian perut yang atas tau bukan bahagian rahim kat bawah. Dah keluar angin memang legaa sikit rasa. InshaAllah ok je

Kurangkan makan pedas