Misoprostol

Hi semua, saya 7minggu pregnant, tpi x dpt nak continue atas sbb tertentu, doc recommend makan ubat Misoprostol 1 sehari, tpi dh 2hari tiada symptoms pe2, ada spa2 pernah experience mcm saya ? ##bantujawab

2 Balas

takde experience. tapi ambil sampai 5 hari kan? and nanti akan ada follow up semula dengan doktor kan. just follow je arahan doktor tu.

Akak nak tanya misoprostol tu kalau salah cara guna doktor ada cakap boleh gagal tak?..saya tak mau kena vacuum