Luka czer terbuka

Hi semua, sapa ada pengalaman luka czer terbuka macam ni? Sebelum ni dah cantum tapi tiba2 terbuka balik macam ni? Saya sapu minyak batu boleh tak? Dah 2kali jahit tak tahan dah sakit lama2 😢#pleasehelp

Luka czer terbuka
13 Balas

Sis beli spray ni... Lepas mndi lapkn dlu dgn air suam guna tisu atau kapas.. Pastu lap dgn ubat cuci pusat baby tu dgn kapas jgk.. Lepas dah kering spray guna spray yg sy tnjuk tu bole beli kat farmasi.. Pas spray kena kan kipas smpai kering xsmpai smggu jahitan cantum smula nt... Cuba la...

1y ago

Amalkan jugak mkn oren sunkist setiap hari sbji atau 2bji...n bykkn mnum air masak...