Luka czer terbuka

Hi semua, sapa ada pengalaman luka czer terbuka macam ni? Sebelum ni dah cantum tapi tiba2 terbuka balik macam ni? Saya sapu minyak batu boleh tak? Dah 2kali jahit tak tahan dah sakit lama2 😢#pleasehelp

Luka czer terbuka
14 Balas

Cuba pergi dan dapatkan rawatan takut jika dibiar nanti naik nana lagi sakit… kena dressing hari-hari ini

kalau boleh jangan sapu minyak apa apa dekat tempat luka, takut nanti boleh terkena jangkitan kuman

allahu sis...jgn biarkan ya..tkut bernanah dan infection...sis ada buat kerja2 berat ke?

2y ago

Takda pula sis.. angkat baby dan kerap duduk ja 😥

sis dah brp hari?

2y ago

Jahit kali kedua ni dah 18 hari 🥲