Luka czer terbuka

Hi semua, sapa ada pengalaman luka czer terbuka macam ni? Sebelum ni dah cantum tapi tiba2 terbuka balik macam ni? Saya sapu minyak batu boleh tak? Dah 2kali jahit tak tahan dah sakit lama2 😢#pleasehelp

Luka czer terbuka
13 Balas

Sya pun tengah recover dri terbuka. Sya teruk smpai berlubang nmpak dlm&kelusr darah. Pergi hspital, dia bgi antiseptic spray, sapu antibiotik utk elak infection. Lepastu bru dpt cream utk tutup cantum kulit. Kene kerap bersihkan&keringkan. Tkpayah pakai spender&bengkung.