Luka czer terbuka

Hi semua, sapa ada pengalaman luka czer terbuka macam ni? Sebelum ni dah cantum tapi tiba2 terbuka balik macam ni? Saya sapu minyak batu boleh tak? Dah 2kali jahit tak tahan dah sakit lama2 😢#pleasehelp

Luka czer terbuka
13 Balas

jgn sapu benda pelikk2. just dgr cakap doktor je. jgn dgr benda2 pantang ni. czer ni kne jaga dgn baik kalau nk semua lapisan bercantum dgn elok. byk kan protein dan buah. protein membantu pembaikan tisu badan dgn lebih cpt. bergerak jgn terlalu aktif sgt, jgn bt apa2 aktiviti berat. minta nasihat doktor, harus ada org bantu anda utk bt kerja. duduk, berdiri, mandi smua kena slow2.