Sakit ketika bersama selepas bersalin

Hi nak tanya, dekat sini ada sesiapa yang pernah mengalami sakit ketika bersama suami selepas bersalin tak? Saya baru lepas bersalin anak pertama secara c-section, tapi selepas habis tempoh berpantang, saya bersama suami saya rasa sakit mengilu. Ada apa apa tips yang boleh bantu untuk selesaikan masalah ni tak? terima kasih #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

normal awak, sbb kita da lama tak bersama, maybe sblm bersama husband kena main peranan dulu.