Bersama ketika 10 weeks pregnant

Hi saya nak tanya, saya baru 10 weeks pregnant. Saya ada bersama dgn suami baru2 ni. Harini saya ada rasa sakit perut mcm kena cucuk jarum. Tapi tak sakit sgt n tak kerap. Adakah itu normal?

2 Balas

Kalau blh elakkan bersama jika ada sejarah gugur peringkat awal kehamilan

klau 10w ..normal ..rsa mcm sengugut ..klau ada pndarahan baru tak normal..

2y ago

tak mommy ..sy dulu jugak mcm tu..mmg skit sngat mcm nak priod tp bukan now du 34w hehe wc mommy