Nak tanya lahir caesar april 2023 tapi ada baby baru 2024

Hi semua nak tnya. Saya caesar april 2023 skrg tibatiba dapat anak kedua. Dah 12 minggu. Saya tahu confirm kena bising dengan doktor. Tapi saya risau mcm mana nanti saya nak bersalin. Diorg akan caesar jugak atau pon try normal dlu ? Skarang anak first baru 10 bulan. Nanti masa lahir anak kedua. Anak sulong umor 1 tahun 5 bulan

1 Balas

nanti masa 3rd trimester ada appt dgn dktr pakar. tp klu kndungan gap bawah 18bulan dktr pakar xbg normal.. sy preg no 2 masa sulung 11bulan, bsalin no 2 scara elektif czer masa sulung umur 1y8m.

3mo ago

second czer sakit tak sis? 🥹