kencing kotor

Hi semua.. Nak tanya..mcm mna nak atasi kencing kotor ni? Sakit sangat sampai susah nak tidur. Sebelum ni doc sdh bagi antibiotik dan candid v1.. Minum air sehari 2 botol.. Tak makan manis pun sebab saya ada DM2. Preg 15w dah..

1 Balas

Time basuh kencing basuh one way je dpn ke blkg. Jgn ulang alik dpn blkg dpn blkg sbb kuman dr dubur boleh jd punca. Bykkan lg air smpai 3 liter pn xpe utk flush. Minum air2 minuman yg akan neutralkan acid mcm perah limau nipis dlm air. Xyah letak gula pn xpe