Demam on off

Hi semua! Nak tanya, saya now dah week 8 pregnant. Morning sickness baru start dalam week 6 macam tu. Rasa nak muntah, loya, rasa angin penuh badan and malam ja akan rasa heartburn. Tapi yang saya risau, saya selalu demam on/off bila malam nak tido. Siang okay normal. Ada hari, demam tu rasa panas sgt badan and kena selimut tebal sbb rasa sejuk. Dah refer klinik, dr cakap normal, bagi paracetemol. Saya makan bila rasa mcm tak tahan sgt. Takut la jugak. Demam tu takda flu atau cough pun. Just demam. And time malam saja. Ada sesapa macam saya jugak tak?? 😟

1 Balas

haah saya pun macam tu juga. orang kata 1st trimester je but saya punya lama sampai 2nd trimester. and sampai tak boleh masak. hidung sensitive tahap max. orang lain tak bau apa, kita ni bau kuat sangat. migraine hari², mual², lesu. but itulah pregnancy journey. nothing can be done. bertahan jela. semoga dipermudahkan 💕