1st time pregnant

Hi semua, nak tanya saya nikah 8/7/23 . Last day period 1/7/23 tapi start period 27/6/23 . Jadi saya kene start kira dari 27/6 atau 1/7 ye?

1st time pregnant
33 Balas

27.6 wak. Klu period teratur la selalunya memg tak lari usia baby. Klu tak teratur tu boleh confirmka dgn scan je nt. Btw tahniah tauuu

27/6 sis .. kalau period tk normal nnt time scan dpt due date kita.. btw tahniah sis.. jaga diri baik baik..

Ohh 27/6 . Ritu doc tnye sy bgthu 1/7 😅. Silap lah ni . Btw thank you semuaaaa🫶🏼🫶🏼🙈😊

Tarikh first day datang period yg last sis 27/6 tu. Bila pg klinik doc akan tanya first day period bila.

27/6 hari akhir period ..nnti boleh install app dia dpt detect kandungan da brpa mnggu ..

kira dari hari first day period terakhir. alhamdulillah rezeki awal. tahniah. jaga kandungan baik2 ya

1st day of last period 27/6. Tahniah sis, jaga diri. Boleh download apps utk monitor baby.

27.6.23 Nanti doc akan tnye last day period pertama .So yg ni tarikh awak

akan kira 27.6.. period awak regular tak? kalau irregular dia ambil ikut scan

tahniah sis. jaga kesihatan taw & mkn yg sihat2..