Boleh ke mencangkung?

hi semua. nak tanya.. pregnant ni boleh ke berak kencing mencangkung? MIL saya larang saya mencangkung.. tapi saya selesa mencangkung 😅 adakah saya patut beli tandas duduk yang portable tu? saya takut nak beli kat shopee takut tak elok. 😅 p/s: saya pregnant 19w 2d

29 Balas

saya dah 29week, dari kecik dah biasa membuang cangkung kalau duduk dia tak keluar 🥲 even tandas kat rumah duduk. skrng kalau nak membuang kena ambik mood sebab perut dah besar mmg cepat lenguh. alhamdulillah takda apa apa masalah yg jadi cuma akan cepat lenguh je 😅😅

8mo ago

Hahaha samala. Tak selesa kalau duduk sbb najis tanak keluar, kang teran anak pulak yg keluar. Kalau cangkung tu senang sikit najis nak keluar.