Boleh ke mencangkung?

hi semua. nak tanya.. pregnant ni boleh ke berak kencing mencangkung? MIL saya larang saya mencangkung.. tapi saya selesa mencangkung 😅 adakah saya patut beli tandas duduk yang portable tu? saya takut nak beli kat shopee takut tak elok. 😅 p/s: saya pregnant 19w 2d

29 Balas

Boleh sis takde masalah. Cuma nanti perut makin besar sis sendiri rasa tak selesa mencangkung. Saya dulu tak biasa guna toilet duduk. Masa pregnant anak first pun masih guna toilet cangkung. Dah akhir2 trimester dah senak rasa kalau cangkung. Sejak tu sampai sekarang dah terbuasa tandas duduk pulak dah tak reti cangkung 🤭

8mo ago

hahahaha..kan..sejak gune tanda duduk, mencangkung pn semput 🤣😂