Boleh ke mencangkung?

hi semua. nak tanya.. pregnant ni boleh ke berak kencing mencangkung? MIL saya larang saya mencangkung.. tapi saya selesa mencangkung 😅 adakah saya patut beli tandas duduk yang portable tu? saya takut nak beli kat shopee takut tak elok. 😅 p/s: saya pregnant 19w 2d

29 Balas

Boleh sis bila perut membesar sendiri akan rasa x selesa. So far saya selesa tandas duduk 😀

Tmpt keje sy jenis tandas mencangkung tp bila mencangkung rasa perut tertekan x selesa.

Boleh je.. cuma agak terseksa kalau nk bgn..datang pulak sembelit.terketor2 kaki 🤭

saya dari first thu prgent smpi la nak beranak berak , kncing mencangkung 😊 ok je

Blh je pun xde masalah cuma bila perut makin besar nnt auto jadi xselesa and penat.

sya nk 37 week... semput mencangkung tapi oke juga kira senaman juga kan...

sy rase ok je kot sbb sy dh anak 3 mmg masa ngndung sllu cangkung gjk

Sy 37 minggu bila nak mencangkung mmg X selesa..

bley je ikut keselesaan masg2..