Cramp dekat perut

Hi semua nak tanya normal ke rasa cramp atau sengal sengal dekat perut. Takde la kat perut sangat, boleh kata kat ari ari. Selalu sakit tiba tiba kalau macam banyak sangat gerak. Ni apa yang saya perasan la. Bila banyak sangat turun naik tangga. Tapi lepas dah berehat dah tidur semua nya okay je. Normal ke ye??

1 Balas

hi sis . saya pon rasa benda yg sama tapi saya 7w5d . waktu 6w sy ade jgk rse skit cmtu tambah plak wktu sy bleeding . skrg dah ok . cme smalam skit sgt2 kt ari2 tp nak ckap kedudukan sebenar sakit tu tktau mcm mane tp ape sis rse and ckap tu btul and same lh mcm sy rse . mgkin byk bgerak and kite aktif sgt kot . sbb kdg2 sy sndri lpe tgh sakit tp smalam skit sgt2 tu dudok x kena baring pon x kena .. rase nak menjerit je tp bile makan ok je .. sbb sblom rse skit sgt tu mmg sy x makan ape2 .. mgkin sbb lapar pun blh jd jgk kot.. Wallahualam