normal ke scan 7 weeks tapi tak nampak apa2?

hi semua.. nak tanya normal ke kalau scan 7 weeks tapi tak nampak kantung and apa2 lagi? 🥹 first baby nervous..

3 Balas

Kalau scan atas perut tak nampak, cuba try scan ikot bawah, tvs scan. Mcm saya kena tvs scan sebab jenis rahim terbalik (retroverted uterus) kalau scan atas perut mmg tak nampak apa2

1d ago

Awal2 je awakk, lepas 10 @ 11 week ke atas dah scan atas perut

boleh jadi normal. boleh jadi tak. boleh jadi normal sebab mungkin kiraan tak tepat kalau ikut LMP boleh jadi tak normal sebab biasanya 7w tu at least dah nampak heartbeat

1w ago

aah. selalunya gitu la. semoga yg baik2 saja utk awak

selalu kandungan usia 8-12 minggu baru kelihatan kantung baby