Tak nampak kantung

Salam! Hi mommies semua. Saya baru buat scan. Sekarang saya 7 weeks tapi bila scan tak nampak kantung. Apa perlu saya buat? Benda tu normal ke?

4 Balas

Normal. Kalau nak nampak jelas, sis kena buat TVS scan. TVS scan boleh nampak seawal 5 minggu ☺️

7mo ago

Tadi saya buat yang tu laa. Sebab doc refer hospital. Alhamdulillah nampak. Cuma weeks je berbeza seminggu.

sama lah dgn sya....ingat sye je mcm tu...risau sngat²

Tunggu lagi 2 minggu then pi scan lagi. InsyAllah adaa

Msa scan tvs tu dh nampak ke degup jantung baby? 7week kan?

7mo ago

InshaAllah semuanya baik baik sis! Doa banyak banyak! Saya pun lagi 2 minggu repeat scan and bukak buku pink terus.