Minggu dua puluh tiga

Hi semua , nak tanya minggu 23 ni gerakkan baby dalam perut mcmana yaa ?

2 Balas

Saya skg ni 23w4days, tendangan baby dah kuat tiap hari, klu usap perut masa baby tendang tu begerak jg tangan. Klu tngk perut nampak lah sudah lantunan perut tu. Semua org x sma, ada yg rasa gerakan baby tu dah kuat before 28w ada yg masih rasa halus dan mcm vibrate2 je. So jangan risau, sbb waktu 28w bru kita kena suruh kira tendangan baby tiap hari..

masih halus2 sbb ruang luas lg. bawah 28w tak perlu risau sgt ttg gerakan bayi.