Bila masa boleh scan??

Hi semua, nak tanya lah. Sy beli clearblue digital ni sbb upt lain smua naik dua line. So saja nak tngok brape mnggu. Tak sangka pulak dia tulis 3+. Soalan saya 1) Bila masa sy boleh scan ye?? First pregnancy n period tak teratur. Jadi tak sure takut pergi tapi awal sangat. 2) Normal ke bila pregnant nih boleh kata setiap hari cirit birit. Taktau lah kadang sy makan biasa je. Pagi boleh kena sekali nanti petang boleh ceri beri lagi. Normal ke?? #ingintahu #pleasehelp #firstpregnancy

Bila masa boleh scan??
18 Balas

better scan lepas 6 weeks ke atas sbb baru akan nampak kantung baby also nampak jantung baby skli and normal sbb sy dlu pun cm tu lagi lawas bila pregnant ni

2y ago

tq mummy aminnn 🥰🥰