Bila masa boleh scan??

Hi semua, nak tanya lah. Sy beli clearblue digital ni sbb upt lain smua naik dua line. So saja nak tngok brape mnggu. Tak sangka pulak dia tulis 3+. Soalan saya 1) Bila masa sy boleh scan ye?? First pregnancy n period tak teratur. Jadi tak sure takut pergi tapi awal sangat. 2) Normal ke bila pregnant nih boleh kata setiap hari cirit birit. Taktau lah kadang sy makan biasa je. Pagi boleh kena sekali nanti petang boleh ceri beri lagi. Normal ke?? #ingintahu #pleasehelp #firstpregnancy

Bila masa boleh scan??
18 Balas

Mcm saya period regular.. jd saya calculate guna app.. kandungan dah 8w baru saya g scan swasta utk sahkan.. alhamdulillah dh nmpk heartbeat time ni

2y ago

In shaa Allah, terima kasih awk ?? doakan sy n kandungan kuat n sihat ?

saya aritu 3+ weeks jugak dekat clearblue, bile p klinik, cek, tgk dh 8 weeks usia kandungan..hehe

2y ago

Ohh sy ingat kalau 3 tuh mmg 4/5 minggu ? tapi sy rasa sy nih awal lagi. Tapi akan ke klinik utk confirm kan sbb ada rasa sakit perut kerap

6w dah bole scan , bole nmpak kantung .. then nanti doc akan suruh dtg lagi repeat scan

3 tu dlam 5mnggu la cmtu.nnt dua mnggu dri sekarang boleh pergi scan

2y ago

Aamiin2 sis smoga urusan kita semua dpermudahkan

sama macam saya rupa dah 12w sisi bilih kata kat misi period x teratur

2y ago

Sy nih rasanye mcm baru lagi nih. Tpi mmg akan inform pada doc hehe

aku check digital 2-3..kandungan baru 4 minggu

2y ago

nak lagi tepat p klinik..bru tau berapa usia kandungan?

tunggu 2 minggu lg baru scan

Sis last period bila?

2y ago

4/8-8/8 awakk