Baby first

Hi semua . Nak tanya experiance korang anak pertama lahir berapa minggu ye ? dan berat berapa baby berapa. ? Ade tips tak cepatkn bukaan .sye due awal bulan 8 tp takde tanda2 turun darah jee lagi .. sakit2 false contraction, keluar lendir tp tkde darah dan sengal2 bdn ke punggung dh ade dh ..

3 Balas

41w, 3.37kg. Bby seronok dlm rahim xmau keluar 😁 sengal2 dh ada dari 37w.

2y ago

Ya. Dtg LR pun xde jalan lg..tp kena admit sbb overdue & ctg detect ada constant contraction cuma sy xrasa apa2. Dh induce baru mai sakit tp xde rezeki..emergency czer.