38minggu 1hari

Haii..nak tanya..sye dh 38minggu 1hari..tp takde rase tanda2 nak bersalin lagi..mommy2 bersalin pada minggu ke berapa ye.. #1st baby

2 Balas

First baby, girl 39weeks dan ke dua boy 39weeks 2 days... 😁 Anak pertama tak ada tanda, datang hospital sebab tak rasa baby gerak sedangkan aktif je dia... Doktor tahan sebab bukaan dah 1cm dekat seminggu... Anak kedua contraction 4hari, dan keluar tanda darah dari hari pertama contraction...

Anak first saya bersalin 37w6d scr spontanuos delivery. Saya harap yg kedua ni pun saya spontanuos delivery.