Tidur mengiring

Hi semua. nak tanya, bolrh ke bayi kurang dari sebulan tidur mengiring. baby sy bru 17 hari xnk tidur terlentang. baby x lena tidur. baby lebih suka tidur mengiring. sy takut bahu nye sakit ny

1 Balas

Ade org mmg ajar ank mengiring ..ada yg ajar tido tiarap . Saya ank sbulan smpai nk msuk 2bulan dia tdo trlentang je tp skrang dia selesa tdo mengiring klu trlentang cept trkejut .. Yg pnting klu dia tdo mengiring awak kene alert tuka posisi dia ..

5y ago

kan.. klaw x mmg merengek la.. x tido mlm la jawabnye