susu ibu mengandung tanpa dairy

Hi semua. Nak tanya. Ada tak susu utk ibu mengandung yang berasaskan soya or apa apa selain dairy? Yang sy thu esp shaklee je. Kot ade yg lain ke. Sy tak boleh amek dairy sbb lactose intolerant.

2 Balas

Cari fresh milk lactose free. Ada kt pasaraya. Kawan sy pn kne minum yg lactose free.

4y ago

Dah beli sis. Tp susah sbb dia fresh milk. Tahan 3 hari je. Lebih 3hari jd mcm susu biasa sy xboleh minum dah. Ade yg bancuh sndri better sy rse