Mogok Susu

Hi semua. Nak tanya ada kat sini pengalaman anaknye mogok susu ? Tiba2 tak nak minum susu. Asek nak tidur aje.

2 Balas

Kalau baby baru lahir longgrkan bedung die.. Lpastu usik2 pipi die.. Cuping telinge die.. Atau cube tukar posisi menyusu.. Sis join group ni @happy breast feeding dekat fb. Bagus. Bnyk info tebtang teknik penyusuan dan cara lekapan baby

Berapa bulan tu mommy ka newborn? Kena bgunkan mommy. Nurse dlu ajar sy cr bgunkn bayi yg xnak myusu nak tidur je.. 1.kacau2 telinga 2. Kacau tapak kakinya #TAPSupermoms #TAPactiveusers