Comfiuse dengan minggu Pregnancy

Hi semua nak tanya, 18 Ogos ari tue sy g check dkt KK dia scan kire2 dalam 5 weeks.. And then saya check ari nie dkt clinic swasta scan-scan 7 weeks.. Macam mana tu ya? Buat risau sangat2.. normal ke tak? Herm.. isnin nie 18 sept checkup dkt kk utk buka buku pink..

2 Balas

so sepatutnya ikut tarikh first scan dengan harini sepatutnya baby 9w lah kan? so scan tu ade progress x? maksud sy dh nmpk jantung? kantung? janin?

10mo ago

oh paham2. isnin ni buat buku nanti akan ade scan lagi sekali dengan doktor. sepatutnya 9w dh nampak janin. myb ovulation awk lambat. selagi xde darah atau cramp perut yg luar biasa insya Allah kandungan awak baik2 saja. semoga dipermudahkan urusan awak .