9 weeks pregnant

Assalamualaikum mommies dalam group ni. Nak tanya, hari tu masa saya 7 weeks saya ada pergi KK untuk scan perut after saya buat test upt. Then doc dkt KK tak buat pun scan cek perut sy, terus dia bg tarikh untuk buat buku pink. Saya ada pengalaman miscarriage 2 kali sebelum ni. Sy cuba nk g cek dkt swasta, takut la pulak. 🥺 Takut result menghapakan

1 Balas

Kk xbuat scan awal2 kehamilan. Mereka akn buat bila dh buka buku nanti. Check shj di klinik luar. Sekurang2nya awk tahu keadaan kntung & janin dlm tu. Be +ve ya.