Brand yogurt

Hi semua mommy.. nak tanya sikit brand yogurt apa yg sesuai ibu hamil amek mkn? Sbb banyak sgt jual xtau nk pilih mna..please help me

5 Balas

Yogurt bagus untuk ibu mengandung sebab kaya dengan kalsium 👍🏼 saya suka yogurt brand Fernleaf, takpun greek yogurt brand Sunglo

3y ago

yang kosong, saya akan campur dengan buah potong sendiri - kiwi/strawberry. beli yang berperisa pun boleh je 👍🏼

Saya prefer fernleaf/nestle.Yang low-fat punya.Bolee ambik yang original/yang berperisa.Macam Saya prefer yang berperisa

greek yogurt pilihan hati. keputihan pun boleh baik jgk

farm fresh yogurt bgs, asli tanpa pengawet katanya

greek yogurt