muka dan hidung kembang atau sembab

Hi semua mommies.baru2 ni kwan sy tegur nmpk muka n hidung kembang.sy pun mmg ada masalah berat bdn lebih.berat bdn naik tp xde lah ketara sgt.jd adakah faktor berat bdn naik atau pun ade masalah dlaman ke atau mcm mana.atau sy kene jumpa doctor.boleh kongsi pengalaman

2 Balas

Hi mommy. Kalau pregnant muka hidung kembang tu biasa. Hehehehe. Nnt kuncup balik. 😂

5y ago

Sembab2 ..mcm dpt baby girl jer..kan??

5y ago

Tu ler ari tu scan xtunjuk pun segan dia..tul ek dear.alhamdulillah mana2 pun ok .janji sihat