Baby Bump 16weeks

Hi semua mommies & mommy to be :) I’m pregnant 16weeks now tapi perut sy x nmpk mcm preg. Instead people keep asking asal perut x nmpk. And myself be like so weird cos this is my first pregnancy and x nmpk baby bump langsung. Kecuali lpas mkn tu perut automatic kembung mcm pregnant :( #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

20 Balas

Normal je puan jangan risau asalkan baby membesar sihat 😊 ada orang 7 bulan keatas baru nampak

Tak perlulah risau bab2 remeh mcmni, abaikan je. Asalkan doktor sahkan mak anak sihat, dah le

is normal no worries just continue eat without empty tummy n mkn ubat preggy...

Same here, 7 bulan baru nampak besar perut mendadak😻

3y ago

Hahaha sma lah. Saya xda baju preggy. Pakai saja bju yg ada. Seluar preggy lah prlu beli.

Normal perut kecik janji baby sihat sy masuk 36 week bru nmpk perut 😅

itu tidak apa ibu sebab kekadang ikut saiz badan kita ibu² juga tu😊

Normal je asalkan baby sihat takde ape masalah. Perut tak penting pun

myself 35 week baru nampak sis. ☺️ 1st baby jugak.

Normal sja. Mungkin badan tinggi dan jenis kurus kot

normal je janji baby sihat