Apa tanda kuku ibu jari kaki biru

Tumpang tanya. Sy perasan lepas sy cucuk perancang pada bulan 3 hari tu. Kuku pada ibu jari kaki sy jd kaler biru. (Faham kan?. Tp hanya ibu jari sahaja. Kakak sy ckp ibu jari berkait dgn peranakan. Yea ke? Sy czer dan skrg pun msh tk mengurut lg sb makcik urut tk berani nak sentuh.

2 Balas

kakak awak bukan doktor kan? tak usah percaya benda yg bukan pasti. terus berjumpa doktor kalau masih berlarutan. czer tak perlu urut lagi lagi peranakan sebab bukannya meneran. takde kacau peranakan pun

kakak awak doctor ke? kalau bukan, lebih baik awak berjumpa dgn doctor. doctor yg akan nilai tahap kesihatan awak☺️