Help!! Hari ni 37 weeks, kencing tiba-tiba tanpa sedar

Hi semua, malam tadi tiba-tiba tengah tido boleh terkencing tak sedar. Before this tak pernah jadi. Bila jalan buat kerja nk siapkan sahur pon asyik trkncing je, susah nak buat kerja. Ada siapa pernah jadi mcm ni tak? First baby dulu tak pernah jadi mcm ni 🥴

8 Balas

sy 37w3d pun mengalami prkara sama , tgh bring ats tilam , bersin kecik je tetibe terkencing , terkejut kelam kabut di buatnya , tgh msak pun tetibe klua je , skrg pakai pad je sesiap haha

1y ago

Huhuhu senasib la kita