Perbezaan???

Hi semua.. Macam mana ya perbezaan dengan period dan tanda hamil.. Lewat period 2 minggu then turun darah dalam kuantiti yang sikit.. Kadang ada kadang tak de..macam mana nak sure period? Spotting hamil tu macam mana yaa.. Dan goggle tapi kurang paham.. Tq?

2 Balas

Spotting ni x sama macam period. Kuantiti sikit je, warna coklat/pink. Better cek upt je kalau nak sure

Xsemua org pregnant ada spotting. Sy 2kli preggy xda jga mslh spotting. Kalau mau lebih yakin. Sis pg beli la upt esok pg. Easy. Semoga ada rezeki sis.

5y ago

Entah la sis. Sbb sy pregnant mmg xda keluar darah langsung. Lain org lain tanda nya. Kot la. Pg cek dgn doktor yg lbh arif sis.