Spotting coklat 2 hari sebelum period

Hi mommies sy last period 16/11. Tiba² spotting lendir coklat campur darah macam setitik je 4/12. Spotting tu sikit² je 2 hari sebelum period. Now hari ketiga, dah lewat period 1 hari, tapi spotting tu dah takde. Ttc 2 tahun ada pcos. Period tak irregular juga, guna period tracker je yg tahu lewat tu. Ada yg pengalaman spotting lbih kurg sama? Boleh share pendapat?

1 Balas

samaaaa ..saya pun mcm awak pastu lepas pada keluar spoting tu esok tu cek upt terang sgt . and yaa saya pregnant

10mo ago

waaa Alhamdulillah tahniah awak.. semoga baby membesar dengan sihat 😍 sy masih kluar lagi spotting coklat takde darah. tapi upt -ve. Mungkin sebab pcos kot. Doakan sy diberi zuriat juga ya 🥰