ALAHAN TERUK

Hi semua. Maaf saya nak tanya sekarang alahan saya teruk sangat . Now dah 13 minggu 3 hari.. Saya alahan sampaikan berat badan turun mendadak. Even minum air kosong pun saya asyik muntah . Tapi bila saya cuma minum sikit teh ais kurang sikit loya muntah. Boleh ke minum teh ais ??? Sebab dengar teh semua buat 1 trismester elak minum..#pleasehelp

1 Balas

Better air masak tu letak limau tanpa gula. So takde la loya sangat. Teh ais tu boleh cuma berpada2 sbb takut effect hb, sangkut gdm