Flek coklat

Hi semua. Maaf atas gmbar tapi sya sdg TTC dan nak sngt brtanya. Ni hari kedua dh kluar fluid wrna coklat mcm ni/flek coklat. Semalam sikit ja mcm satu tompok kecik 10sen dan tak banyak pekat mcmni. Cramp start 23hb smpai harini kira dh 4 hari. Harini mmg sakit sngt cramp dia. Migraine dh 2 hari smpai rasa loya. Period dh 7hb-11hb november. Ni kenape ek?

Flek coklat
5 Balas

sama la dgn sya..cek upt -ve, spoting ni 3 hari ja tpi pening sakit kpla rasa mual dua mngu lps tu dah ok..skrg dah lewat period 5 hari,sya blum cek upt lg sb tiada simptom2 pregnant..

klu nk ckp period, mcm blum next cycle kn? then sis suspek spotting ke? hmm better peg klinik consult Dr...

2y ago

Ye sis belom next cycle lagi. Tu yg suspek dia jdi spotting. InshaAllah akan prgi klinik dlm wktu trdekat

better ke klinik

jumpa doktor..

test upt x

2y ago

better g klinik