Flek coklat

Hi mommies semua. Nak tanya. Normal ke kua flek coklat ketika hamil dalam 9 minggu gitu. Sebab saya bangun pagi td tgok dh ad. Tapi perut takde rasa sakit memulas gitu. Cuma sakit pinggang cam nak period tu.

2 Balas

Byk tak? Pergi hospital kalau byk. Saya haritu bleeding hitam at 10w tak penuh pantiliner tak ada sakit pinggang. Dapat ubat kuat rahim plus ada history keguguran. Skrg dh nk masuk 18w.

3y ago

Tak byk sgt. Ni dh tak keluar dah and dh mcm biasa. Dulu awal2 pregnant ada jugak mkn ubt kuat rahim tp dh hbs dh. Tye misi yg klinik desa pon dia kte klau kluar lagi darah terus g klinik. Alhamdulillah tak kua dah. Harap oke lah.. risau jugak.

Banyakkan berehat sis.

3y ago

Alhamdulillah. Sy pun tgh on ubat kuat rahim dan bedrest. Moga baik2 semuanya 🥰🤲🏻 positif2 jee k